Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο e-mail: panosgn@yahoo.com Δεχόμαστε παρατηρήσεις, υλικό, προτάσεις, ιδέες και ό,τι άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να φιλοξενηθεί στο ιστολόγιό μας. Αν από το περιεχόμενο του ιστολογίου μας θίγονται πνευματικά δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε μας για την αφαίρεσή του. | 08-09-2016 | Καλή σχολική χρονιά σε όλους. | Αν κάποιος σύνδεσμος δε λειτουργεί, παρακαλώ ενημερώστε μας με e-mail για να το διορθώσουμε|

Επικοινωνία2

| 08-09-2016 | Ξεκινήσαμε με μαθηματικά, προσθέσαμε αρχαία ελληνικά, Οδύσσεια, βιολογία, οικιακή οικονομία. Να μας έχει ο Θεός καλά να συνεχίζουμε. | Καλό διάβασμα |

banner-06

banner-06

menu

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Το facebook συνεχίζει να μας εκπλήσσει

from: panosgn

Υπάρχει κάτι που σκέφτονται οι ιθύνοντες του facebook για να αλλάξουν τον τρόπο αποστολής χρημάτων; Μάλλον ναι.

Σύμφωνα με την βρετανική ειδησεογραφική εφημερίδα The Guardian, χάκερ κατάφεραν να εισβάλλουν στα άδυτα του facebook και να ανακαλύψουν φωτογραφίες από τις οποίες φαίνεται ότι οι χρήστες θα μπορούν μελλοντικά να αποστέλλουν χρήματα μέσω μηνυμάτων.

Συγκεκριμένα, το facebook διαθέτει μία πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων την οποία όλοι οι χρήστες του χρησιμοποιούν καθημερινά. Φαίνεται λοιπόν ότι υπάρχει πρόθεση να προστεθεί ένα σύστημα mobile πληρωμών και μεταφοράς χρημάτων  σε αυτήν την πλατφόρμα.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούν να προσθέτουν στο facebook τα στοιχεία της πιστωτικής τους κάρτας και κατόπιν να αποστέλλουν το ποσό που επιθυμούν σε έναν άλλο χρήστη απλά μέσα από ένα μήνυμα.   

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η καινοτομία αυτή θα εφαρμοστεί πρώτα για τους χρήστες των ΗΠΑ και κατόπιν υπάρχει πρόθεση να γενικευτεί για όλους τους χρήστες. 

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι το Facebook σύντομα θα ανακοινώσει ένα σύστημα με το οποίο οι χρήστες του θα μπορούν να κάνουν online αγορές μέσα από το newsfeed τους. Για το σκοπό αυτό θα προστεθεί ένα κουμπί με την ονομασία "Buy Button".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...